VOPSEA ACRILICA FLUORESCENTA – LUMEN

DECORCOLOR  –  LASĂ-TE SURPRINS! 

COMANDĂ ACUM, PREȚURI FOARTE AVANTAJOASE! 

PENTRU O COLABORARE COMPLETĂ, PUTEM SĂ NE OCUPĂM DE: PROIECTARE – ARHITECTURĂ (+ RANDĂRI 3D), FURNIZAREA VOPSELELOR DECORATIVE ȘI CEL MAI IMPORTANT: PUNEM ÎN OPERĂ, LA MARE ARTĂ, VOPSELELE DECORATIVE! ÎȚI OFERIM SOLUȚIA OPTIMĂ LA COSTURI AVANTAJOASE, CONSILIERE ȘI ASISTENȚĂ TEHNICĂ.

DESCRIERE PRODUS:

Hidroculorile acrilice luminescente pe bază de apă sunt ideale pentru  arte frumoase, inscrisuri pe textile, panouri publicitare, scenografie, vitrine, mostre, uși scolastice, stofe și țesături. Se foloseste pentru semnalizari nocturne, se foloseste la plute pentru pescuit, etc…

Culorile luminescente Lumen sunt produse în două serii: una fluorescentă în 9 culori și încă una fluorescentă în culoare unică Fosfor 30.

Fluorescența este caracterizată de o excepțională vivacita și strălucire solară, în timp ce fosoforescența este contradistinsă de capacitatea absorției luminii și a retransmiterii ei în negură completă.

Lumen

Lumen

CARACTERISTICI TEHNICE:

Toate culorile Lumen trebuie să fie folosite pure sau în amestecate între ele. Dacă vopselele Lumense expun la lumina neagră a lămpii Wood, toate culorile Lumen excelează în efecte magnifice. Culorile Lumen sunt aplicabile pe tesături sau îmbracaminte (tricouri, treninguri sau geci). Culorile acrilice Lumen sunt disponibile în confecții plastice de: 60 ml, 500 ml, 5 litri (4 litri LUMEN FOSFOR 30)

Trimite-ti cererea de oferta direct de pe formularul de contact de aici: http://www.decorcolor.ro/contact/